Vill du prova på att flyga?

Vi erbjuder både provlektioner och introduktionsflygning till alla som vill pröva sina vingar!


Provlektion

En provlektion är ett bra sätt att påbörja resan mot ett PPL eller LAPL, då du kan tillgodoräkna dig denna flygtimmen på vägen till ditt flygcertifikat! 

Lektionen genomförs med en av våra flyginstruktörer och du kommer få möjligheten att själv känna på hur det är att manövrera flygplanet.

Vid ankomst hos oss går du tillsammans med din instruktör igenom upplägget för provlektionen. Efter genomgången går ni ut till flygplanet och förbereder er för start.

Väl i luften kommer du att få  ta över rodren. Under ledning av din flyginstruktör kommer du sedan att få känna på hur det är att flyga.

En provlektion kostar 3.000kr och bokningsförfrågan sker via kontaktformuläret längs ner på sidan

Flyglektionen tar ca. 2.0 timmar där 40 minuters flygtid ingår med en flyginstruktör

Introduktionsflygning

Introduktionsflygning är ett bra alternativ för dig som vill prova på att flyga, men ännu inte bestämt dig för om du vill ta ett flygcertifikat.

Flygningen utgår från Säve flygplats och tar dig med på en runtur över Göteborg. 

Piloten som flyger dig är inte en flyginstruktör och du får således inte tillgodoräkna dig flygtiden vid eventuell framtida flygutbildning.

Detta är ett bra sätt att ge dig själv eller någon annan en upplevelse utöver det vanliga. I flygplanet får vi plats med upp till tre passagerare, vilket möjliggör för dig att dela upplevelsen med en vän!

Prislistan och våra turer för våra introduktionsflygningar finner du som .pdf via länken


Skicka en bokningsförfrågan i formuläret nedan